Reviews

About reviews

Jedným z najväčších problémov odvetvia výučby angličtiny z pohľadu zákazníka je fakt, že v nej neexistujú takmer žiadne štandardy.

Keď si človek kupuje auto, akýkoľvek výrobok, zariadenie, spotrebič, či službu - na všetky existujú určité kritéria a štandardy, ktoré očakávame, že budú spĺňať. V odvetví výučby angličtiny nič také nie je.

Viete si predstaviť, čo by sa stalo, keby ste si auto pred kúpou nemohli vyskúšať? A keby vlastne jediné ukazovatele, ktoré by k autám ich výrobcovia ponúkali, by bola reklama na ne? A zákazníci by si ich kupovali len na základe týchto reklám.

Neviedlo by to tak náhodou k bezbrehému zavádzaniu? Neviedlo by to náhodou k tomu, že výrobcovia viac nezameriavali na svoj výrobok, ale len na vizuálny dojem z reklamy naň? Takto to funguje v odvetví bez štandardov - eldoráde falošných sľubov.

Typickým príkladom sú predajcovia tzv. Callanovej metódy, ktorí tvrdia, že za pomoci ich metódy sa to vraj naučíte 4x rýchlejšie. Otázkou zostáva 4x rýchlejšie od čoho? Zrejme akéhosi štandardného kurzu? Problémom je, že nič také neexistuje.

To, že má nejaká metóda, aplikácia či kniha mnoho používateľov, nehovorí vôbec nič o jej funkčnosti. Že má nejaká metóda, kniha, či aplikácia skvelý a drahý marketing vôbec nemusí znamenať, že naozaj funguje.

Neradi vidíme, keď ľudia vkladajú svoj čas a peniaze do vecí, ktoré nefungujú. Zle sa nám pozerá na to, ako na ľuďoch profitujú re-klamní mágovia. Preto sme sa rozhodli dať v našom blogu miesto práve úprimnému hodnoteniu rôznych produktov tohoto odvetvia.

Rozbaliť Rozbaliť

Online Programs




Easy Lingo
Coming soon...

Jazykový mentoring - Lýdia Machová
Coming soon...

Wocabee
Coming soon...

Methods
 



Callanova metóda
Coming soon...

Goldlist
Coming soon...

Helen Doron
Coming soon...

Books
 



Headway
Coming soon...

Project
Coming soon...

(Penguin) Readers
Coming soon...

Speakout
Coming soon...